מחיקת חשבון ונתונים
באתר פיקפיק - קהילת הצלמים של ישראל כל משתמש רשום יכול למחוק את חשבונו בעצמו בכל עת. מחיקת החשבון מסירה סופית את כרטיס הצלם, האלבומים, התמונות, התגובות, ההודעות ושאר הנתונים האישיים הקשורים אליו.
כך מוחקים את החשבון באתר
- התחברו לחשבונכם באתר.
- פתחו את עמוד עריכת הפרופיל ("עריכת פרופיל").
- בתחתית העמוד, לחצו על "מחיקת חשבון" ואשרו את הפעולה.
אין לכם גישה לחשבון?
אם אינכם יכולים להתחבר לחשבונכם, אפשר לבקש מאיתנו מחיקת חשבון והנתונים הקשורים אליו דרך עמוד הקשר — ציינו בפנייה את כתובת המייל של החשבון ואת הבקשה למחיקה, ונטפל בה בהקדם.
פנייה למחיקת חשבוןהבקשות מטופלות בסמוך להגשתן. שימו לב: הפעולה סופית ולא ניתן לשחזר את החשבון והנתונים לאחר המחיקה.
